Calceo Force 3 Tabl 60 Orthonat Verv.2934594

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De groei van het beendergestel begint wanneer we heel klein zijn, evolueert tijdens de adolescentie en bereikt een hoogtepunt op jongvolwassen leeftijd. Vervolgens neigt het met de leeftijd af te zwakken. Het is dus belangrijk om het goed te verzorgen om sterke beenderen te blijven hebben.

Alle ingrediënten die in Calceo Force 3 zitten, maken er een complete formule van voor het behoud van een sterk beendergestel.

Gebruik

1 filmtablet tweemaal per dag.

Samenstelling

Ingrediënten: 282 mg collageen (vis), 218.4 mg calcium (calciumcarbonaat van mariene oorsprong (vis), 27.3% RI), Vulstof: microkristallijne cellulose, Antiklontermiddel: stearinezuur, 68.75 mg magnesium (magnesiumoxide van mariene oorsprong 18.35% RI), 46 mg hesperidine, Antiklontermiddel: silica, 25 mg Bambusa arundinacea-extract Willd, Antiklontermiddel: magnesiumstearaat, Coatingmiddelen: hypromellose, glycerol, zetmeel, Maltodextrine, Sucrose, 12.5 µg vitamine D3 (cholecalciferol 250% RI).

Indicatie

Gezond beendergestel.

Contra indicatie

Het product is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar.

Gegevens
CNK4600870
FabrikantenTrenker
MerkenOrthonat