Be Flex Be Life Nf Caps 60 Verv. 3632353

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Maakt de gewrichten terug soepel

Stijve knieën, pijnlijke vingers... Bij de meeste mensen met gewrichtsklachten kan de dagelijkse pijn ondraaglijk zijn. Een van de behandelopties die binnen ieders handbereik ligt is beweging! Om de mechanische processen in de botten en gewrichten soepel te laten verlopen en slijtage van het kraakbeen te voorkomen is het ook belangrijk om de bindweefsels dagelijks te voorzien van voedingsstoffen, vitamines, mineralen en vetzuren. Tegen gewrichtsongemak bestaan er tal van natuurlijke oplossingen die de gewrichten ondersteunen.

BeFlex is een innovatieve synergie op basis van planten, enzymen en zwavel voor soepele gewrichten en gewrichtscomfort.

Gebruik

2-3 caps./dag

Buiten de maaltijden

Samenstelling
Samenstelling 1 capsule
OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 150 mg
Kurkuma wortelstok extract 8:1 (Curcuma longa L.) bio 100 mg
Brandnetelblad extract 7:1 (Urtica dioica L.) bio 100 mg
Bromelaïne (2000 GDU/g) 80 mg
Papaïne (100NF/mg) 80 mg
Zwarte peper poeder (Piper nigrum L.) bio 5 mg
Maltodextrine bio 100 mg
Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio 35 mg
Indicatie

gewrichten

Contra indicatie

Volgens medisch advies bij bloedvat-, lever- of galblaasaandoeningen, (maag- of darm)zweren of bij gelijktijdig gebruik met bloedverdunners, vitamine K, bepaalde antibiotica zoals amoxicilline en cyclinen of bij langdurig gebruik. Eerst een arts raadplegen bij een ananas- of papaja-allergie. Volgens medisch advies bij nierstenen, chemotherapie of bij het overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen. Niet toegestaan voor kinderen onder de 18 jaar en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Gegevens
CNK4662854
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife